herstelling of foutmelding thuisbatterij

De thuisbatterij uw elektriciteitsreserve

Met de komst van de slimme meter wordt de thuisbatterij steeds populairder. Voor velen huishoudens en bedrijven is batterijopslag een slimme investering om zo de te veel opgewekte energie te recupereren op een later moment. Wij ondersteunen enkele kwalitatieve merken van batterijsystemen.

© Alpha ESS Smile5

Vaak voorkomende problemen bij batterijsystemen

Geeft u thuisbatterij een foutmelding op de display of geeft de LED signalisatie een oranje of rood licht? Dan kan Energie Services u ondersteunen bij het oplossen van deze problemen. 

Indien de display van uw batterij- of hybride omvormer een foutmelding weergeeft op de display kan u ons contacteren. Veel voorkomende problemen zijn aard fouten, eventuele interne problemen bij de omvormer en of de display die een zeer afwijkende vermogensindicatie aangeeft. Bij foutmeldingen op uw omvormer kan u terecht bij Energie Services.   

Het gebruik van foutieve typekabels, foutieve secties, foutieve isolatie, foutieve of niet compatibele DC-stekkers waardoor er brandgevaar kan ontstaan, schade aan kabels door slijtage of ongedierte zijn vaak voorkomende problemen die Energie Services voor u kan aanpakken. 

Merken die wij ondersteunen voor batterijsystemen