herstelling laadpaal

Laadpaal aan huis?

Elektrisch rijden is de toekomst, maar meer en meer het heden. Heel wat mensen kiezen vandaag voor een elektrische wagen of plugin-hybride. Een laadpaal aan huis is dan eigenlijk een must. Deze komen in veel soorten, uitvoeringen en mogelijkheden. Wij ondersteunen al heel wat merken en kunnen u helpen bij het onderhoud van uw bestaande installatie. Komt er een tweede elektrische wagen en wil u uitbreiden? Gaat er iets mis? Energie Services kan u een oplossing bieden. Contacteer ons bij problemen. 

Vaak voorkomende problemen bij laadpalen

Uw laadkabel ondervindt slijtage en dient vernieuwd te worden. Wij helpen u de juiste kabel, type en lengte te selecteren. 

Indien de stekker niet meer vergrendelt kan uw elektrische wagen niet meer opgeladen worden. Wij zorgen voor een snelle interventie. 

Er wordt te veel stroom geladen waardoor er een stroomuitval van uw hoofdautomaat kan voorkomen. Uw volledige huishoudelijke/bedrijfsinstallatie wordt volledig uitgeschakeld. Oplossingen hiervoor zijn peakshaving of low-balancing. Energie Services bekijkt met u de mogelijkheden en zorgt dat het probleem zich niet meer voordoet. 

Dit kan verschillende oorzaken hebben: en slechte vergrendeling, slijtage van uw laadkabel, een te hoge stroomtoevoer, problemen toegang kaartlezer of RFID. Internetstoring of anderen connectieproblemen. Contacteer ons, wij weten raad! 

Merken die wij ondersteunen voor laadpalen