herstelling omvormer

Foutmelding op je omvormer? Zorg dat je blijft genieten van een hoog rendement.

Heb je regelmatig problemen met je omvormer in de vorm van een foutmelding, storing of uitvallen? Wij helpen u bij de herstelling van uw omvormer of de plaatsing van een nieuwe. Zonder een goed functionerende omvormer kan u niet optimaal genieten van uw hernieuwbare zonne-energie. 

Fronius omvormer
© Fronius Solar Energy

Vaak voorkomende problemen bij omvormers

Ons elektriciteitsnetwerk fluctueert met spanningen die regelmatig te hoog of te laag zijn en daardoor kan de omvormer buiten zijn werkingsgebied gaan met een uitval tot gevolg. 

Veel voorkomende problemen zijn aard fouten, eventuele interne problemen bij de omvormer en of de display die een zeer afwijkende vermogensindicatie aangeeft. Bij foutmeldingen op uw omvormer kan u terecht bij Energie Services.   

Indien er geen signaal meer op display of app doorkomt en uw meter niet meer terugdraait of de exportmeter van uw nieuwe digitale meter niet meer optelt kan u stellen dat er een groot probleem is bij de omvormer. 

Er is geen goede communicatie tussen uw installatie en het internet? Uw app synchroniseert niet meer goed met uw installatie? Of u ondervindt een ander communicatieprobleem. Energie Services controleert en optimaliseert. 

Merken die wij ondersteunen voor omvormers